ספריי גוף נגד פריחות ואקנה - Clarifying Body Spray | Clear Start 177ml/6FL.OZ.

דירוג:
100% of 100

Dermalogica | דרמלוג'יקה ☆ קוסמטיקה מקצועית

במלאי
Special Price 162.00 ₪ Regular Price 180.00 ₪

תרסיס גוף מבהיר מפחית לכלוך באזורים שקשה להגיע אליהם כמו הגב, הכתפיים או הישבן. ערפל מרענן עם חומצה סליצילית ושמן עץ התה לניקוי נקבוביות סתומות, למזער דלקות ולמנוע התפרצויות עתידיות. ניתן לחתוך את התרסיס נטול האירוסולים על הראש הודות לטכנולוגיית 360°. אידיאלי לשימוש אחרי מקלחת ובדרך, אחרי ספורט או אפילו בזמן מנוחה על החוף.

  •  בעדינות מרפא פצעים, מפחית אדמומיות וגירוי הנגרמים על ידי אקנה.
  •  מקל עור מגורה יבש ומגרד
  •  משפר את מרקם העור ופותח נקבוביות
  •  ממזער את הופעת הפצעונים

    תיאור

    תרסיס גוף מבהיר מפחית לכלוך באזורים שקשה להגיע אליהם כמו הגב, הכתפיים או הישבן. ערפל מרענן עם חומצה סליצילית ושמן עץ התה לניקוי נקבוביות סתומות, למזער דלקות ולמנוע התפרצויות עתידיות. ניתן לחתוך את התרסיס נטול האירוסולים על הראש הודות לטכנולוגיית 360°. אידיאלי לשימוש אחרי מקלחת ובדרך, אחרי ספורט או אפילו בזמן מנוחה על החוף.

    כיצד להשתמש: נקה את הגוף עם pH מאוזן. אם יש לך פריחה על הגוף שלך, השתמש בחומרי ניקוי עם חומצה סליצילית; לאחר הייבוש יש להחזיק את המרסס במרחק של כחצי מטר מהגוף ולמרוח על העור. התרסיס שאינו תרסיס חותך היטב את התוכן בכל זווית, גם אם היא הפוכה; הניחו לו להיספג בעור למשך 30-60 שניות לפני מריחת קרם גוף והלבשה; השתמש בתרסיס 1-2 פעמים ביום לאחר המקלחת. השתמש בכל יום כדי למנוע התפרצויות.

    מידע נוסף
    סדרהClear Start
    תיאור הסדרהסדרת Clear Start לעור שמן ובעייתי מתמחה במיקוד פצעונים, נקודות שחורות וברק כדי לעזור לך להשיג את העור הבריא ביותר.
    מגדרלנשים
    קבוצת גיל21-35, 35-55, 55-65, 65 ומעלה
    סוג המוצרתַרסִיס
    מרכיביםWater/Aqua/Eau, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Hexylene Glycol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Citrus Reticulata (Tangerine) Leaf Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Butylene Glycol, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Coumarin.
    קרמים ושמני גוףג'לים ותרסיסים
    תכונותטבעונית‏
    בעיות העוראקנה
    תכולה177 ml
    יצרןDermalogica

    (1) חוות דעת

    5
    Rating:
    100% of 100
    הצג את כל הביקורות 1
    ביקורות לקוחות מועילות ביותר כתוב ביקורת
    1. יעילות
      100%
      איכות
      100%
      מחיר
      100%
      ממליצה בחום
      מוצק מעולה, אני ממליצה לנסות לכל מי שיש בעיית אקנה, עור רגיש. אחרי מספר ימי שימוש הרגשתי הקלה משמעותית, העור של גופי נהיה יותר חלק, נעלמו הדלקות. תודה רבה!
      מאת רומי
      on
    כתוב חוות דעת שלך
    את\ה מבקר:ספריי גוף נגד פריחות ואקנה - Clarifying Body Spray | Clear Start 177ml/6FL.OZ.
    הדירוג שלך

    משלוח והחזרות

    הערכת עלות משלוח

    משלוח והחזרות

    כדי לראות את אפשרויות המשלוח הזמינות שלנו אנא לחץ כאן

    >אם אני לא לגמרי מרוצה מהפריט שלי?

    אנא עיין ב במדיניות ההחזרות שלנו.
    *נקודות שנצברו במחיר התשלום הסופי, לאחר כל הנחות שהוחלו.


    שאלות מוצר

    שאלות של לקוחות
    אין שאלות
    אנא שימו לב שרק משתמשים מחוברים יכולים לשלוח שאלות