קרם לילה לעור רגיל עד שמן - Herbal Night Cream for Normal to Oily Skin 50ml/1.7FL.OZ.

Moraz | מורז ☆ קוסמטיקה טבעית

במלאי
88.00 ₪

קרם הלילה של Moraz לעור רגיל עד שמן. הוא מרגיע ומרכך את העור. משחזר, ממריץ ומרענן את העור "העייף". משחזר גוון עור הטבעי ומקדם את ההתחדשות של תאי עור. מרכיבים אורגניים בקרם מסייעים לעצור את תהליך ההזדקנות. בסיס הקרם של מורז מועשר בשמני חוחובה, קקאו וקוקוס, מזינים את העור ומקלים על ספיגה המהירה של הקרם. מוצרים טבעיים ומומלצים במיוחד לנשים הסובלות מסבוריאה, גרד ועור רגיש.

  •  משפר את גמישות, מרקם, ואת טונוס העור עבור מראה צעיר ובריא.
  •  תכשיר עשיר בנוגדי חמצון שנועד להגן מפני נזק של רדיקלים חופשיים
  •  לא סותם נקבוביות

      תיאור

      קרם הלילה לעור רגיל עד שמן. הוא מרגיע ומרכך את העור. משחזר, ממריץ ומרענן את העור "העייף". משחזר גוון עור הטבעי ומקדם את ההתחדשות של תאי עור. מרכיבים אורגניים בקרם מסייעים לעצור את תהליך ההזדקנות. בסיס הקרם מועשר בשמני חוחובה, קקאו וקוקוס, מזינים את העור ומקלים על ספיגה המהירה של הקרם. מוצרים טבעיים ומומלצים במיוחד לנשים הסובלות מסבוריאה, גרד ועור רגיש.

      הוראות שימוש: למרוח את הקרם בערב לפני שינה לעור פנים וצוואר נקי. לפזר בעדינות בתנועות סיבוביות עד לספיגה מלא.

      מידע נוסף
      סדרהBeauty
      סוג העורעור רגיל, עור מעורב, עור שמן בעייתי
      מגדרלנשים
      קבוצת גיל35-55, 55-65, 65 ומעלה
      סוג המוצרקרם
      רכיבים פעיליםRosemary officinalis extract
      מרכיביםRosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate & Sodium Cetearyl Sulfate, Glycerin, Isopropyl Myristate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Coconut (Cocos Nucifera) Oil, Cocoa (Theobroma Cacao) Butter, Propylene Glycol, Phenoxyethanol & Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Magnolia Officinalis Bark Extract, Fragrance, Glyceryl Caprylate, Tocopherol (Vitamin E) Acetate, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.
      תכונותללא פראבנים, כל המרכיבים טבעיים, ללא שמן מינרלי
      בעיות העוריובש וגירוי, סבוראיה, הצערת עור
      תכולה50 ml
      יצרןMoraz

      חוות דעת

      0
      Rating:
      0% of 100
      כתוב חוות דעת שלך
      את\ה מבקר:קרם לילה לעור רגיל עד שמן - Herbal Night Cream for Normal to Oily Skin 50ml/1.7FL.OZ.
      הדירוג שלך

      משלוח והחזרות

      הערכת עלות משלוח

      משלוח והחזרות

      כדי לראות את אפשרויות המשלוח הזמינות שלנו אנא לחץ כאן

      >אם אני לא לגמרי מרוצה מהפריט שלי?

      אנא עיין ב במדיניות ההחזרות שלנו.
      *נקודות שנצברו במחיר התשלום הסופי, לאחר כל הנחות שהוחלו.


      שאלות מוצר

      שאלות של לקוחות
      אין שאלות
      אנא שימו לב שרק משתמשים מחוברים יכולים לשלוח שאלות

      זכויות מפיץ

      Moraz