סל הקניות שלך ריק
קמילוטרקט: מרכך שיער המכיל תמציות מהצמחים סרפד, רוזמרין, קמומיל, מרווה, שבטבט, מליסה וכשות ומועשר ברכיבים המעניקים לשיער מעטה מגן המשפר את גמישותו וחיוניותו. מיועד לשימוש לאחר כל חפיפה, במיוחד לשיער יבש או פגום. מאפשר סירוק קל ומותיר את השיער רך, מבריק ובניחוח נעים. מגן על השיער מפני נזקי האקלים ותורם לעמידותו.
הוראות שימוש: לפזר על שיער רטוב, רצוי לאחר החפיפה בקמילוטרקט שמפו, ובפרט על הקצוות, להשאיר 2-3 דקות ולשטוף. שיער מסולסל במיוחד מומלץ לסרק לפני השטיפה ולשטוף לאחר מכן במים פושרים.
סדרה | Kamilotract |
---|---|
סוג העור | כל סוגי העור, עור רגיל, עור יבש, עור יבש עם סימני הזדקנות, עור מעורב, עור שמן בעייתי, עור פגום ומגורה, עור רגיש |
מגדר | לגברים, לנשים |
קבוצת גיל | 21-35, 35-55, 55-65, 65 ומעלה |
סוג המוצר | מרכך |
מרכיבים | Water (Aqua), Glycerin, Polyquaterniun-32, Mineral Oil, Quaterniun-26, Hydrolized Wheat Protein/ Dimethicon PEG-7 Acetate, Cytyl Alcphol, Limnantes Albe (Meadowfoam) Seed oil, Quaterniun-22, Lauryl Pyrrolidone, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, DMDM Hydantoin, Panthenol, PVP, Parfume. |
תכונות | ללא סולפט, היפואלרגני |
בעיות העור | נשירת שער |
תכולה | 400 ml |
ארץ ייצור | ישראל |
מותגים | HerbaDerm |
מחיר | 89.00 ₪ |

חוות דעת של לקוחות
כתוב חוות דעת שלך
מוצרים של Herbaderm מבוססים על ריכוז גבוה של תמציות צמחים טבעיות, שפותחו במעבדות המחקר של ד"ר ראב. המפתחים משתמשים בפורמולות בחומרים ותמציות ממקורות צמחיים הפעילים, על מנת להקנות למוצרים הסופיים תכונות חיוניות של צמחים אלה ישירות מהטבע.