סל הקניות שלך ריק
סך ביניים: 0.00 ₪
ג'ל ניקוי לפנים על בסיס תמציות של קמומיל ויארה. מכיל 85% תמציות צמח העשירות באזולן, שמרגיע ומרפא את העור, מקל על גירויים ואדמומיות. ג'ל בעדינות מנקה את העור, מגן על העור מפני יובש ומותיר אותו רך וחלק. מומלץ במיוחד לעור יבש ורגיש.
אופן השימוש: שוטפים את הפנים עם מים, מעסים את הפנים בעדינות עם הג`ל למספר שניות עד שנוצר קצף. שוטפים עם המים וחוזרים במידת הצורך.
סדרה | Beauty |
---|---|
סוג העור | כל סוגי העור, עור רגיל, עור יבש, עור יבש עם סימני הזדקנות, עור מעורב, עור שמן בעייתי, עור פגום ומגורה, עור רגיש |
מגדר | לגברים, לנשים |
קבוצת גיל | 21-35, 35-55 |
סוג המוצר | ג'ל |
רכיבים פעילים | תמציות של קמומיל ויארה. |
תכונות | ללא פראבנים |
בעיות העור | אקנה |
תכולה | 150 ml |
ארץ ייצור | ישראל |
מותגים | Moraz |
מחיר | 79.00 ₪ |
מורז צמחי מרפא חברה ישראלית המתמחה בפיתוח ובייצור מוצרים פרא-רפואיים וקוסמטיים, לטיפול וטיפוח העור, המבוססים על תמציות צמחי מרפא. המטרה העיקרית של Moraz היא לפתח המוצרים הקוסמטיים ופרא-רפואיים לבריאות והיגיינה של הגוף של כל בני המשפחה באמצעות תכונותיו הפלאיות של צמחי מרפא בעלי ביצועים גבוהים.