סל הקניות שלך ריק
טיפול אדמומיות העור Dermalogica לעור יבש עם סימני הזדקנות
אדמומיות של העור מהווה פגיעה בגמישות והרחבת יתר של כלי דם קטנים המתעוררת במחלות העור, אלרגיות, נגעים או כוויות. מוצרים קוסמטיים Dermalogica לעור יבש עם סימני הזדקנות מיועדים להפחית את האדמומיות ולחיזוק כלי דם מכילים מרכיבים מרגיעים, מקררים ומצמצמים כלי דם. אלו קרמים, ג'לים ומסכות עם תמציות של אלוורה, מלפפון, לחך, הממליס, ערמונים או תה ירוק. מומלץ לנקוט בפעולה מתאימה גם אם אדמומיות בפנים זמנית וקטנה, כדי למנוע הפיכתה למצב כרוני.
-
אולטרא קלמינג קלינסר - Ultracalming Cleanser, 250ml
דרמלוג'יקה
283.00 ₪Instock
תכשיר ניקוי חדשני ומתוחכם, עדין במיוחד במקרם\ג'ל אשר ניתן לשטוף עם מים או להסיר בעדינות עם צמר גפן ללא צורך במים. התכשיר מסייע בטיפול בעור עם רגישות כתוצאה מחשיפה לזיהום אויר, תנאי מזג אויר קיצוניים, לחץ וסטרס, חוסר איזון הורמונלי או שימוש בתכשירי קוסמטיקה מגרים. תכשיר ניקוי זה אינו מכיל צבעים או חומרי בישום מלאכותיים.
פותר בעיות עור: אדמומיות, יובש וגירוי -
מסיכה אנטי דלקתית לכל סוגי העור - Multivitamin Power Recovery Masque, 75ml
דרמלוג'יקה
389.00 ₪Instock
מסיכה אנטי דלקתית, ממצקת ומשקמת. מכילה ריכוז גבוה של ויטמינים, אצות ורטינול.
פותר בעיות עור: אדמומיות, יובש וגירוי -
תכשיר להקלה משמעותית על אדמומיות בעור - Redness Relief Essence | UltraCalming, 150ml
דרמלוג'יקה
286.00 ₪Instock
תכשיר ייחודי להקלה משמעותית על אדמומיות נראית לעין בעור הפנים. פורמולה קלילה כמו טונר אך מרוכזת כמו סרום, מפחיתה במהירות אודם ורגישות בעור על ידי חיזוק מחסום ההגנה הטבעי של העור. רדנס רליף אסנס מצטרף לסדרת האולטרא קלמינג ועובד באופן סינרגטי עם שאר תכשירי הסדרה, כדי להקל, לשקם ולהשיב לחות לעור הרגיש ולהגן עליו מפני יובש, אדמומיות ואי נוחות.
פותר בעיות עור: אדמומיות, יובש וגירוי