סל הקניות שלך ריק
טיפול אדמומיות העור Dermalogica לעור פגום ומגורה - ללא פראבנים
אדמומיות של העור מהווה פגיעה בגמישות והרחבת יתר של כלי דם קטנים המתעוררת במחלות העור, אלרגיות, נגעים או כוויות. מוצרים קוסמטיים Dermalogica לעור פגום ומגורה מיועדים להפחית את האדמומיות ולחיזוק כלי דם מכילים מרכיבים מרגיעים, מקררים ומצמצמים כלי דם. אלו קרמים, ג'לים ומסכות עם תמציות של אלוורה, מלפפון, לחך, הממליס, ערמונים או תה ירוק. מומלץ לנקוט בפעולה מתאימה גם אם אדמומיות בפנים זמנית וקטנה, כדי למנוע הפיכתה למצב כרוני.
-
אולטרא קלמינג מיסט - Ultracalming Mist, 177ml
דרמלוג'יקה
254.00 ₪Instock
תרסיס מרגיע ומלחח להקלה מהירה של רגישות, אדמומיות, עקצוצים וגירוי בעור. מתאים מאוד לאחר הסרת שיער בשעווה, אפילציה ולייזר. מתאים לאחר טיפולי פילינג ובתנאי מזג אויר קיצוניים כדוגמת סקי. התכשיר אינו מכיל חומרי ריח וצבע מלאכותיים.
פותר בעיות עור: אדמומיות, יובש וגירוי -
אולטרא קלמינג קלינסר - Ultracalming Cleanser, 250ml
דרמלוג'יקה
243.00 ₪Instock
תכשיר ניקוי חדשני ומתוחכם, עדין במיוחד במקרם\ג'ל אשר ניתן לשטוף עם מים או להסיר בעדינות עם צמר גפן ללא צורך במים. התכשיר מסייע בטיפול בעור עם רגישות כתוצאה מחשיפה לזיהום אויר, תנאי מזג אויר קיצוניים, לחץ וסטרס, חוסר איזון הורמונלי או שימוש בתכשירי קוסמטיקה מגרים. תכשיר ניקוי זה אינו מכיל צבעים או חומרי בישום מלאכותיים.
פותר בעיות עור: אדמומיות, יובש וגירוי -
מסיכה אנטי דלקתית לכל סוגי העור - Multivitamin Power Recovery Masque, 75ml
דרמלוג'יקה
349.00 ₪Instock
מסיכה אנטי דלקתית, ממצקת ומשקמת. מכילה ריכוז גבוה של ויטמינים, אצות ורטינול.
פותר בעיות עור: אדמומיות, יובש וגירוי