סל הקניות שלך ריק
סך ביניים: 0.00 ₪
Rose de Mer:
סבון הפילינג מכיל מרכיבי הנשלה טבעיים, כולל מיליוני חלקיקים מזעריים של סיליקטים המופקים מאלמוגים, כדי להבהיר ולחדש את העור. הסיליקטים נכנסים לתוך התאים כדי לספק להם מינרלים וחומרי תזונה, שגורמים לתאי האפידרמיס להינתק משכבת הדרמיס הפנימית יותר. הנוסחה החדישה של הסבון פותחת נקודות שחורות, מאזנת את ייצור החלב ומסלקת תאים מתים כדי לטפל באקנה, יתר-פיגמנטציה ועור מזדקן.
הוראות שימוש: יש לרכך את הסבון לפני השימוש על ידי השרייתו במי ברז פושרים לכמה דקות. הקציפי בקצות האצבעות ועסי לתוך העור המטופל במשך 1-2 דקות. שטפי היטב. הערה חשובה: מותר להשתמש בסבון הזה לפני פילינג במכון, או לפחות 10 ימים אחרי סיום תהליך הפילינג.
סדרה | Rose de Mer |
---|---|
סוג העור | כל סוגי העור, עור רגיל, עור יבש, עור יבש עם סימני הזדקנות, עור מעורב, עור שמן בעייתי |
מרכיבים | Sodium Palmitate, Sodium Olivate, Sodium Castorate, Glycerin, Polysorbate - 80, Sponge, Coral Powder, Silica, Usnea Barbata (Lichen) Extract. |
תכונות | מכיל ויטמינים |
בעיות העור | הצערת עור, קמטים |
תכולה | 100 gr |
ארץ ייצור | ישראל |
מותגים | Christina |
מחיר | 603.00 ₪ |